Over de Open Ateliers dagen

Op 8 en 9 oktober 2022 zijn er weer Open Ateliers dagen in de Archipel en Willemspark. Na een beperkte “corona” editie in 2020 hopen we dit jaar op drukbezochte en boeiende dagen waarop de kunstenaars uit onze wijk hun nieuwste werk laten zien.

In onze buurt wonen heel veel professionele beeldend kunstenaars en geoefende amateurs. Zij maken schilderijen, tekeningen, grafisch werk, foto’s, beelden, glas, keramiek en sieraden en al deze vormen van beeldend werk zullen in dit weekeind worden getoond. Vaak zijn de werken ook te koop. De kunstenaars ontvangen de bezoekers in hun eigen atelier of in het Elisabeth Vreedehuis.

Als bezoeker kunt u dat weekeinde van 12 tot 17 uur een rondje fietsen of wandelen langs de locaties van uw keuze en zo kennismaken met en genieten van alle creativiteit die onze wijk te bieden heeft. Een overzicht van de deelnemende kunstenaars en de locaties waar geëxposeerd wordt zal gepubliceerd worden in de wijkkrant. Daarnaast zullen folders in de wijk verspreid worden.

Wij hopen veel wijkgenoten en andere belangstellenden te mogen ontvangen!
Eventuele vragen kunt u sturen naar info@openateliersarchipel.nl.